Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ


Θα σας έχει τύχει σίγουρα να μιλάτε με κάποιο άτομο που έχει δυσάρεστη αναπνοή. Εσείς όμως πόσο σίγουροι είσαστε για το ότι δεν έχετε το ίδιο πρόβλημα.
Κατά καιρούς οι περισσότεροι από μας υποφέρουμε από κακοσμία του στόματος. Η συνηθέστερη αιτία για αυτό είναι τα δόντια μας την περιποίηση και τον έλεγχο των οποίων συχνά παραμελούμε.
Έτσι λοιπόν πριν κάποιος έχει την ευγένεια να σας το πει βεβαιωθείτε ότι το στόμα σας μοσχομυρίζει ακολουθώντας τις κάτωθι οδηγίες για δροσερή αναπνοή.
Αν και δυσάρεστη αναπνοή κατά καιρούς μπορεί να έχουμε όλοι μας εν τούτοις να ξέρετε ότι θα είστε ο τελευταίος που θα το μάθετε εκτός αν κάποιο κοντινό κι αγαπημένο σας πρόσωπο σας βοηθήσει να το προσέξετε.
Η μέθοδος της αναπνοής μέσα στις κλειστές σας χούφτες και η προσπάθεια μετά να τις μυρίσετε ίσως να μην είναι η πιο καλή και ασφαλής καθώς μπορεί να έχετε φάει μεγάλες ποσότητες σκόρδου και να μην το μυρίσετε. Γι' αυτό αποφύγετε αυτήν την μέθοδο ελέγχου της αναπνοής σας πριν πάτε σε κάποια συνέντευξη για να σας προσλάβουν σε δουλειά ή πριν το πρώτο σας ραντεβού.
Ο μόνος σίγουρος τρόπος να γνωρίζετε είναι να ρωτήσετε κάποιο δικό σας πρόσωπο «Μήπως μυρίζει η αναπνοή μου;
Ένας κοντινός συνομιλητής με βαριά κακοσμία δεν είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα και ίσως έχετε παρατηρήσει τον εαυτό σας να οπισθοχωρεί σε μία αναπόφευκτη συνομιλία με ένα τέτοιο πρόσωπο.
Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι μήπως και εμείς προκαλούμε τα ίδια προβλήματα σε κάποιον άλλον. Η απάντηση είναι να μάθουμε τι κάνει την αναπνοή μας δυσάρεστη και τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου